fbpx

Dobrodošli !

SLEDI NAM:

V Revijo
V PROFIL

Ōkami

portal za živalsko starševstvo

Loading dogodki

Vljudno vabljeni na drugi slovenski Mačji kongres, ki bo zajel področja dobrobiti, blagočutja, vedenja in zdravja mačk. Kongres je namenjen vsem lastnikom, skrbnikom, prostovoljcem v društvih in zavodih, zaposlenim v zavetiščih, pa tudi dijakom ter študentom veterinarske smeri. Zagotovo pa bo kongres zanimiv tudi za veterinarje in druge strokovnjake s področja živalovarstva ter sorodnih smeri. Veterinarji prejmejo 1,6 točke za fizično udeležbo in 0,8 točke za spletno udeležbo za strokovno usposabljanje.

Vabilo velja tudi za vse radovedneže.

Hibridni kongres bo potekal v soboto, 4. junija, z začetkom ob 9. uri v veliki predavalnici Veterinarske fakultete na Cesti v Mestni log 47 v Ljubljani. S krajšimi odmori med predavanji in daljšim za kosilo bo kongres trajal do 15:30. Predavanja bodo dolga po 45 minut, sledili pa bodo vaša vprašanja in predavateljevi odgovori. Število udeležencev je omejeno na 100.

Z vami bodo strokovnjakinje doc. dr. Vladimira Erjavec, dr. vet. med., spec. med. psov in mačk, Ana Hudobivnik, dr. vet. med, Alja Mazzini, dr. vet. med., MSc CAB, GPCert(AnBeh), dr. sc. Irena Petak, dipl. ing. biol., Sc in applied animal behaviour and welfare, prof. dr. Metka Kuhar in Pšenica Kovačič, dipl. slik., uni. dipl. oblik., ISFM AdvCertFB.

Kongres po otvorila dekanija UL Veterinarske fakulteta Izr. prof. dr. Breda Jakovac Strajn. dr. vet. med.. program bo povezovala dr. Sara Špelec.

Na kongresu bo tudi Vandervegova okrepčevalnica, foto KATiček z ArhPhotoTeam in stojnica MinamiKatkovega bazarja.

PROSIMO VSE PRIJAVLJENE NAJ POGLEDAJO MED NEŽELENO POŠTO, HVALA!

Fotografija kongresa: Blayo San

Glavni sponzor kongresa je Veterinarska fakulteta Univerze v Ljubljani. Druga dva spozorja sta BTL in Doget.

KONTAKT IN PRIJAVA: info@minamikat.si

Cene in splošni pogoji:

Fizična karta se ceni na 35 € do 1. maja, nato 45 €, nato so zadnji dnevi prijav 30., 31. 5. in 1. 6., , fizična karta 55 €. Po 1. 6. prijave niso več možne. Omejitev fizičnih kart je na 100 udeležencev. Spletna karta se ceni na 20 € do 1. maja, nato 30 €, nato so zadnji dnevi prijav 30., 31. 5. in 1. 6., 40 €. Po 1. 6. prijave niso več možne. Omejitev spletnih kart je na 100 slušateljev. Po prijavi prejmete predračun. Rezervacija karte oz. valuta plačila je 5 dni. Pod namen napišite: 2. MAČJI KONGRES, IME IN PRIIMEK

IZBIRNO: Vandervegova veganska malica – 4 €

  • Sendvič 1: domač humus, zelena solata, mariniran tofu, pečena bučka, paradižnik Alergeni: gluten, soja
  • ALI
  • Sendvič 2: domač humus iz rdeče pese, karamelizirana čebula, dimljen tofu, coleslaw solat. Alergeni: gluten, soja, gorčično seme

Title

Go to Top