fbpx

Dobrodošli !

SLEDI NAM:

V Revijo
V PROFIL

Ōkami

portal za živalsko starševstvo

Loading dogodki
Konji živijo v polni prisotnosti Duha, v čisti enosti z zemljo. So veliki učitelji bivanja v trenutku, saj so popolnoma prisotni v telesu in obenem globoko zasidrani v Srcu.
Njihovo energijsko polje je močno, široko in vitalno, njihov osebni prostor jasno definiran. Čreda živi kot harmonično uglašena celota, v kateri vsak posameznik ohranja svojo edinstvenost in značaj. Njihova neposredna komunikacija poteka skozi telesne postavitve, ob katerih se učimo biti Svoji, pristni, prizemljeni; in skozi vedno prisotno telepatijo Srca, ki presega omejitve prostora in časa.
Z njo vzdržujejo kolektivno polje Srca zemlje, katerega del skozi srčen stik s čredo postanemo tudi mi sami.
Učenje konja nas podpre v našem delovanju v fizičnem svetu; v naši celovitosti, integriteti in našem pristnem izrazu, obenem pa poglobi naše intuitivne zaznave, harmonizira naše čustveno telo in ojača naše zavedanje svoje edinstvenosti in pomena spoštovanja edinstvenosti drugih.
  • – izkusili konja kot učitelja polne prisotnosti, so-čutenja in sočutja;
  • – izkusili polno prisotnost srčnega stika z nedotaknjeno naravo konja;
  • – prejeli brezpogojno podporo črede;
  • – razširili in poglobili svoje doživljanje povezanosti vseh oblik življenja;
  • – imeli možnost izkusiti jasnino bivanja v trenutku in začutiti pravo esenco svojih darov.
Skozi uvodno vodeno meditacijo štirih vetrov ter obred ceremonialnega pitja kakava se bomo povezali s prostorom, z zemljo in njenimi kraljestvi, razširili svoje zaznave, vstopili v tišino Srca in se odprli za polnost individualne izkušnje v stiku s čredo.
Srečanje soustvarjava Neja Magdalenc in Annika Omkaram.
Podrobne informacije o dogodku prejmete po potrjeni prijavi.
V času oblikovanja skupine bomo omogočili komunikacijo skupine, znotraj katere se lahko po želji povežemo za možnost delitve prevoza.
Kdaj: Nedelja, 15. maj 2022
Kje: Petrinjski Kras
Prihod na lokacijo: 10.00
Zaključek: 15.00
Izmenjava: 120 eur
Prijave in informacije prek zs na https://www.facebook.com/annika.omkaram/, e-pošte na info@sat-cit-ananda.net ali telefon 040 236 522.

Title

Go to Top