fbpx

Dobrodošli !

SLEDI NAM:

V Revijo
V PROFIL

Ōkami

portal za živalsko starševstvo

Loading dogodki

Za srečno in zdravo pasje življenje ter za njihovo prijetno sobivanje z družino in okolico moramo zgraditi dobre osnove.

Prvi dnevi, tedni in meseci v življenju psa so izjemno pomembni za vzgojo sproščenega, umirjenega in stabilnega življenskega spremljevalca. Pomebno vlogo pri izgradnji kvalitetnega odnosa ter medsebojnega zaupanja med psom in njegovim skrbnikom imajo tudi pasje šole, zato je pomembno, da inštruktorji resnično razumejo življenske in vedenjske potrebe psov, njihov psihični in fizični razvoj ter principe učenja.

  • Tečaj vodi PETRA MOHAR, biologinja in vedenjska svetovalka za pse. Več o Petri: http://www.psiinmi.si/mi-3/
  • Tečaj Prvi koraki je namenjen tako inštruktorjem, svetovalcem za vedenje psov, vzrediteljem kot tudi tistim skrbnikom, ki si želijo poglobljenega znanja o psih.
  • Tečaj je sestavljen iz treh sklopov. Vsak sklop poteka dva dni. Prvi sklop v celoti poteka preko aplikacije Zoom in predstavlja teoretično osnovo.
  • Drugi in tretji sklop sta sestavljena iz teoretičnega dela, ki poteka preko aplikacije Zoom, in praktičnega dela, ki poteka v okolici Velenja.
  • Redna cena tečaja je 500 eur.

Vaše mesto v tečaju je zagotovljeno šele s plačilom tečajnine, ki mora biti poravnana najkasneje 14 dni pred začetkom tečaja, torej do 04.02.2022. Tečajnina plačana po promocijski ceni ali ceni za zgodnjo prijavo, mora biti plačana do izteka promocije ali zaključka zgodnjih prijav. Do vračila tečajnine ste upravičeni 7 dni po plačilu, kasneje vračilo ni možno. Prijave zbiramo na e-naslov info@psiinmi.si.

Title

Go to Top