fbpx

Dobrodošli !

SLEDI NAM:

V Revijo
V PROFIL

Ōkami

portal za živalsko starševstvo

Loading dogodki
Konji živijo v polni prisotnosti Duha, v čisti enosti z zemljo. So veliki učitelji bivanja v trenutku, saj so popolnoma prisotni v telesu in obenem globoko zasidrani v Srcu.
Njihovo energijsko polje je močno, široko in vitalno, njihov osebni prostor jasno definiran. Čreda živi kot harmonično uglašena celota, v kateri vsak posameznik ohranja svojo edinstvenost in značaj.
Njihova neposredna komunikacija poteka skozi telesne postavitve, ob katerih se učimo biti Svoji, pristni, prizemljeni;
in skozi vedno prisotno telepatijo Srca, ki presega omejitve prostora in časa. Z njo vzdržujejo kolektivno polje Srca zemlje, katerega del skozi srčen stik s čredo postanemo tudi mi sami.
Učenje konja nas podpre v našem delovanju v fizičnem svetu; v naši celovitosti, integriteti in našem pristnem izrazu, obenem pa poglobi naše intuitivne zaznave, harmonizira naše čustveno telo in ojača naše zavedanje svoje edinstvenosti in pomena spoštovanja edinstvenosti drugih.
Skozi uvodno vodeno meditacijo ter obred ceremonialnega pitja kakava se bomo povezali s prostorom, z zemljo in njenimi kraljestvi, razširili svoje zaznave, vstopili v tišino Srca in se odprli za polnost individualne izkušnje v stiku s čredo.

Skozi delavnico bomo:

  • izkusili konja kot učitelja polne prisotnosti, so-čutenja in sočutja;

  • izkusili polno prisotnost srčnega stika z nedotaknjeno naravo konja;

  • prejeli brezpogojno podporo črede;

  • razširili in poglobili svoje doživljanje povezanosti vseh oblik življenja;

  • imeli možnost izkusiti jasnino bivanja v trenutku in začutiti pravo esenco svojih darov.

Srečanje soustvarjamo Neja Magdalenc, Boris Magdalenc in Annika Omkaram.

Podrobne informacije o dogodku prejmete po potrjeni prijavi.
V času oblikovanja skupine bomo omogočili komunikacijo skupine, znotraj katere se lahko po želji povežemo za možnost delitve prevoza.

Prijave in informacije prek zs na https://www.facebook.com/annika.omkaram/, e-pošte na info@sat-cit-ananda.net ali telefon 040 236 522.

Title

Go to Top