SLEDI NAM:

Ōkami

portal za živalsko starševstvo

POSLANSTVO ŌKAMI

POSLANSTVO ŌKAMI2022-01-04T10:16:41+01:00

Na svetu je ogromno velikih umov.

A niso vsi človeški.

Skupaj izstopimo iz povprečja in postanimo boljši živalski skrbniki.

Za razliko od ljudi, živali za komunikacijo ne uporabljajo besed, zato nam večino časa svoje želje, težave, potrebe sporočajo v neverbalnem jeziku. Nerazumevanje sporočila pa lahko privede do velike stiske, ki se odraža kot bolezen, vedenjske težave, slaba kondicija….

Ali veste, kaj vam sporočajo vaše živali? V naših člankih najdete znanje kako razviti veščine živalskega starševstva.

PREBERI VEČ

Manualne terapije, komplementarna podpora veterinarski oskrbi, zdrava prehrana, pomoč behavioristov in etologov, vam in vašemu ljubljencu lahko polepša sobivanje in izboljša zdravstveno stanje ter atletske sposobnosti vaše živali.

SMO VAM ŽE POVEDALI, DA NAROČNIKI DOBIJO DODATNI POPUST NA STORITVE?

PREBERI VEČ

Pravijo, da je v znanju moč. Mi pravimo, znanje je srečno in pravično živalsko starševstvo. Ne zapravljajte časa na lovu za kredibilnimi informacijami, naši strokovnjaki in učno gradivo, vam na podlagi dolgoletnih izkušenj nudijo pomoč in podporo pri vsakodnevnih izzivih z vašimi živalskimi sopotniki. Sonaravno življenje je lepo, a polno izzivov. V naši družbi, se z dilemami ne boste spopadali sami.

PREBERI VEČ

Tržišče je polno produktov, ki lahko pripomorejo k boljšemu psiho-fizičnemu zdravju vaših živalskih sopotnikov. Ogromno produktov pa je sestavljenih iz ojačevalcev okusa, konzervansov in mašil, ki jih vaše živali ne potrebujejo oziroma jim lahko celo škodujejo. Pri nas dobite kvalitetne krmne in prehranske dodatke, ki vsebujejo posamezne elemente brez nepotrebnih primesi.

TRGOVINA

VSAK MESEC NOVE VSEBINE

Spletna revija

INSTAGRAM

Title

Go to Top