Priročniki in posnetki 1.Živalske konference - Evolucija sobivanja: MAČKE

Vabljeni k prenosu priročnikov in video posnetkov konference

Pozdravljeni na strani za prenos priročnikov in video vsebin!

Hvala, ker ste se udeležili prvega dogodka naše 1. Živalske konference – Evolucija sobivanja. Upamo, da ste prejeli koristne informacije, ki vam bodo pomagale pri sobivanju z mački.

Na tej strani boste našli priročnike, ki bodo tematsko ustrezni glede na vsebine predavanj in s katerimi boste kadarkoli lahko osvežili znanje.

Upamo, da ste na dogodku uživali in spoznali enako misleče posameznike, s katerimi bomo skupaj ustvarjali lepši jutri za naše živali!

POMEMBNO OBVETILO! Spoštovane stranke! Zaradi zdravstvenih težav uredništva se je izdelava priročnikov in videov začasno prekinila. Ko bo uredništvo zopet aktivno bomo zamudo nemudoma nadoknadili in vas o dostopnosti gradiva tudi obvestili. Za nevšečnosti se opravičujemo!

O vsebinah vas bomo obvestili preko vašega emaila. Če imate vprašanja, želje, prošnje oziroma nam emaila niste pustili, das lahko kontaktirate preko spodnjega obrazca.

PUSTI NAM SPOROČILO

Imate vprašanje, potrebujete dodatna pojasnila?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali!

Mačke priročniki konferenca

ŌKAMI priročniki

V naši spletni reviji je že več kot 300 člankov namenjenih oskrbi, vedenju, zdravju, terapijam in mnogim drugim temam povezanim s skrbništvom živali. Ker se zavedamo, da je pregled nad vsebino velikega pomena, za vas pripravljamo tematske priročnike namenjene različnim potrebam skrbnikov oskrbi malih sesalcev, ptic, plazilcev, konj, psov in mačk.

Na voljo bodo za prenos ŌKAMI naročnikom.

ŌKAMI infografike