Živalski sopotniki

Živalsko starševstvo za veliko večino predstavlja družino enakovredno človeški. Da bo sobivanje srečno, enostavno in pravično, vas s članki strokovnih avtorjev opremimo z znanjem na področju vedenja, zdravja, oskrbe, treninga in terapij.

Psi

Nesebični prijatelji in zvesti sopotniki. Ali ste vedeli, da ima človek približno pet milijonov vohalnih receptorjev, med tem, ko jih imajo pasji nosovi tudi do tristo milijonov? Drži, zavohajo tvoja čustva.

Mačke

Berete mačjo govorico? Izurjeni lovci z ostrim sluhom in nočnim vidom. Njihova neverjetno inteligentna in nežna narava nudi ogromno veselja in izzivov.

Konji

Simbol svobode in moči. Na kakšen način so ti nežni velikani skozi zgodovino postali ultimativni atletski partnerji in kako jim človek lahko izboljša življenje v ujetništvu.

Mali sesalci,
plazilci in ptice

Simpatične male kepe, pridni delavci, dobri učenci in socialna bitja. Je pritlikavi kunec osamljen? Ali so hrčki nočne živali? So kabli skriti? Je kletka res primerno okolje?

Divje živali

Lepota in strahospoštovanje. Si veverica zapomni, kam točno je zakopala ozimnico? Ali jeleni hibernirajo? Vpliv človeka na njihovo življenje in zakaj divje živali niso domači ljubljenci

Rejne živali

Kaj se dogaja za hlevskimi vrati? Velikokrat spregledane duše imajo enake fiziološko-etološke potrebe kot družne živali. Uporaba v industriji njihovega naravnega ustroja ni izbrisala. Kaj potrošniki lahko storimo, da jim izboljšamo življenje.
Sveži članki
Nivo:
Bolečina
Na vedenje psov vpliva mnogo dejavnikov in eden izmed najpomembnejših je počutje. Dobro počutje je širok pojem, ki zajema tudi odsotnost bolečine. ...
Nivo:
Žuželke
Žuželke. Čeprav se mnogi med nami vznemirijo že ob besedi »žuželke« in do nadležnih, pikajočih, celo strupenih živali občutijo močan odpor, so žuže...
Dry needling ali suho zbadanje
Poklic manualnega terapevta zahteva nenehno željo po novem znanju, saj se različni konji različno odzovejo na različne tehnike. Zaradi tega je bist...
Nivo:
Umirjanje z glasbo
Določena vrsta glasbe lahko pomaga pri umirjanju in s tem omogoča boljše počutje naših štirinožnih spremljevalcev.

Zakaj postati naročnik?

0 +
Avtorskih člankov
0 +
Zadovoljnih naročnikov
0 +
dogodkov letno

Prednosti naročnikov

Ōkami enomesečna naročnina
€6,90 / mesec
Neomejen dostop do vseh člankov v obdobju zakupljene naročnine
Popust na izobraževalne vsebine v obdobju zakupljene naročnine
Brezplačna poštnina pri nakupu nad 40€
Ōkami letna naročnina
€69 / leto
2 meseca brezplačna naročnina
Neomejen dostop do vseh člankov
Akcijske popuste na izobraževalne vsebine in izdelke v trgovini
Bon za ugodnosti pri storitvah naših strokovnjakov
Brezplačna poštnina na enkratni nakup