Živalski sopotniki

Živalsko starševstvo za veliko večino predstavlja družino enakovredno človeški. Da bo sobivanje srečno, enostavno in pravično, vas s članki strokovnih avtorjev opremimo z znanjem na področju vedenja, zdravja, oskrbe, treninga in terapij.

Psi

Nesebični prijatelji in zvesti sopotniki. Ali ste vedeli, da ima človek približno pet milijonov vohalnih receptorjev, med tem, ko jih imajo pasji nosovi tudi do tristo milijonov? Drži, zavohajo tvoja čustva.

Mačke

Berete mačjo govorico? Izurjeni lovci z ostrim sluhom in nočnim vidom. Njihova neverjetno inteligentna in nežna narava nudi ogromno veselja in izzivov.

Konji

Simbol svobode in moči. Na kakšen način so ti nežni velikani skozi zgodovino postali ultimativni atletski partnerji in kako jim človek lahko izboljša življenje v ujetništvu.

Mali sesalci,
plazilci in ptice

Simpatične male kepe, pridni delavci, dobri učenci in socialna bitja. Je pritlikavi kunec osamljen? Ali so hrčki nočne živali? So kabli skriti? Je kletka res primerno okolje?

Divje živali

Lepota in strahospoštovanje. Si veverica zapomni, kam točno je zakopala ozimnico? Ali jeleni hibernirajo? Vpliv človeka na njihovo življenje in zakaj divje živali niso domači ljubljenci

Rejne živali

Kaj se dogaja za hlevskimi vrati? Velikokrat spregledane duše imajo enake fiziološko-etološke potrebe kot družne živali. Uporaba v industriji njihovega naravnega ustroja ni izbrisala. Kaj potrošniki lahko storimo, da jim izboljšamo življenje.
Sveži članki
Naročniška vsebina
Nivo:⭐⭐
Oskrba grških kopenskih želv 2. del- hibernacija v ujetništvu
Tudi v ujetništvu morajo želve hibernirati. Hibernacija je namreč ključnega pomena za njihovo zdravje, zato je prav, da svojim želvam omogočimo obd...
Naročniška vsebina
Nivo:⭐⭐
Oskrba grških kopenskih želv 1. del – vedenje, okolje in prehrana
Grška kopenska želva je zanimiva mediteranska samotarka. Kako zanjo skrbimo "v ujetništvu?" Kako ji ogradimo bivanjskih prostor in s čim jo hranimo?
Naročniška vsebina
Nivo:⭐⭐
Kako deluje konjeva dlaka in kdaj ga je smiselno pokrivati
Zdravje konja se ocenjuje po videzu njegove dlake. Kljub temu, da je konj izredno dobro opremljen za prenašanje različnih težkih vremenskih razmer,...
Nivo:⭐⭐
So za eksplozivno vedenje krivi živci?
Nepredvidljivo vedenje je pri konjih lahko izjemno nevarno, še posebej, kadar do njega prihaja pod sedlom. Nenadno ritanje, vzpenjanje ali norenje,...

Zakaj postati naročnik?

0 +
Avtorskih člankov
0 +
Zadovoljnih naročnikov
0 +
dogodkov letno

Prednosti naročnikov

Ōkami enomesečna naročnina
€6,90 / mesec
Neomejen dostop do vseh člankov v obdobju zakupljene naročnine
Popust na izobraževalne vsebine v obdobju zakupljene naročnine
Brezplačna poštnina pri nakupu nad 40€
Ōkami letna naročnina
€69 / leto
2 meseca brezplačna naročnina
Neomejen dostop do vseh člankov
Akcijske popuste na izobraževalne vsebine in izdelke v trgovini
Bon za ugodnosti pri storitvah naših strokovnjakov
Brezplačna poštnina na enkratni nakup