Vitamine E excellent, selen, L-Lizin, MSM – celostna podpora konj pri zimskih temperaturah

Dodatek za konje za pomoč pri bolečih mišicah, regeneracija po treningu in tekmah Dodatek za splošno odpornost za konjePodpora ob pomanjkanju energije pri konjih

PharmaHorse E+ horse vitamin je naravni antioksidant, ki podpira zdravo delovanje celic. Na tržišču je večina E vitamin dodatkov, ki pa vsebujejo tudi selen kljub temu, da ima veliko konj tega v zadostni količini.

V kolikor vašemu konju ne primankuje selena, je PharmaHorse Vitamin E+horse primernejša izbira.

Prednosti:

  • Naravni antioksidant, ki pomaga pri lajšanju vnetij.
  • Priporoča se redno hranjenje konjem, ki so zgolj na suhi krmi.
  • Izdelek vsebuje tudi selen in aminokislino L-Lizin, katere telo ne proizvaja samo, konj jo prejme s hrano. Lizin pomaga sintetizirati naravni kolagen, selen zaščiti celice pred oksidativnim stresom.
  • PharmaHorse E excellent je sestavljen tudi iz MSM, ki je skrajšano ime za (metil sulfonil metan) in vsebuje kar 34% žvepla, katerega naravno proizvaja tudi zdrav organizem konj in pripomore k obnovi tkiv.
  • Dodano je laneno olje za boljšo presnovo.
Cena izdelka:

30,50 500,00 

IZDELKI PharmaHorse IZ NAŠE BUTIČNE PONUDBE ZARADI SPREMEMB ASORTIMAJA TRENUTNO NISO DOBAVLJIVI. HVALA ZA RAZUMEVANJE!

Z veseljem vam odgovorimo na vprašanja! info@ookami.si

Naročniki na revijo prejmejo brezplačno poštnino.

Opis

Zimski meseci povzročajo težave z odvečno energijo in z otrdelostjo zaradi slabše cirkulacije. Prinašajo pa tudi pomanjkanje vitamina E, ki ga v suhi krmi splošno primanjkuje. Vitamin E v kombinaciji z aminokislino L-lizin podpira organizem pri soočanju z izzivi mrazu in pomanjkanju svežih rastlin v krmi.

Izdelku je dodan tudi selen in MSM, ki se nahaja v različnih PharmaHorse produktih – PREVERITE KOLIKO GA KONJI DNEVNO LAHKO ZAUŽIJEJO.

Kakovost sestavin

JerdaPharma BV proizvajalec vzdržuje enak kakovostni standard za produkte namenjene živalim kot za produkte namenjene ljudem. Sestavine se po kakovosti ne razlikujejo od tistih za človeško uporabo, kljub temu pa je doziranje in moč produkta skrbno prilagojena glede na posamezno žival, zato je potrebno dosledno upoštevati navodila za uporabo in dotično žival.

Vitamin E254 g = 127 g elementarno (človeška kvaliteta)
Selen30 mg (človeška kvaliteta)
L-Lizin HCL127 g (človeška kvaliteta)
MSM617 g (človeška kvaliteta)
Laneno olje1 g (človeška kvaliteta)

Navodila za uporabo:

Poni (± 300 kg) 2 merilne žličke / dan

Konj (± 600 kg) 4 merilne žličke / dan

1 merilna žlička = približno 4 grama

Dodatek se lahko umeša k dnevnemu obroku.

Transparentnost in čistost produktov

PharmaHorse produkti ne vsebuje nobenih dodanih sladkorjev ali sladil, aditivov ter ojačevalcev arome. Veliko proizvodov na tržišču sladkorjev nima navedenih kot sladkor, pač pa kot dekstroza, saharoza, grozdni sladkor, jabolčna aroma ipd. PharmaHorse se polnilom, ki bi imeli potencialno neželjeni učinek, izogiba, sestavine pa so na embalaži skrbno označene.

Pomembna priporočila:

  • Krmni dodatek ni zdravilo in ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano.
  • V primeru zdravstevnih težav ali sočasne uporabe z zdravili se posvetujte z veterinarjem.
  • Proizvod je potrebno hraniti v nepoškodovani embalaži v suhem, temnem, hladnem prostoru.
  • Rok uporabe je odtisnjen na embalaži.
  • Shranjujte izven dosega majhnih otrok.

Dodatne informacije

TežaNi na voljo
TEŽA

1 KG, 3 KG, 25 KG

*Na ŌKAMI portalu si prizadevamo vzdrževati podatke o izdelkih in storitvah tekoče in kar se da preverjene. V kolikor pride do nepredvidenega roka dobave, spremembe cene ali lastnosti izdelka, bomo preko elektronske pošte kupca o tem tudi obvestili in po potrebi omogočili odstop od nakupa v skladu s POGOJI POSLOVANJA. Zahvaljujemo se za razumevanje, družina ŌKAMI. 🐾💙👣*