Laneno olje za konje, OMEGA-3

Dodatek za tetive za konje Dodatek za sklepe za konje Dodatek za lažjo prebavo in zdravje črevesja za konje Dodatek za dlako in kožo, pomoč pri srbečici in alergijah za konje Dodatek za splošno odpornost za konje

PharmaHorse laneno olje je ekstra deviško hladno stiskano iz lanenih semen (latinsko Linum usitatissimum), ki s pomočjo lignanov iz semen pripomorejo k boljšemu delovanju črevesja.

Cena izdelka:

12,90 61,50 

IZDELKI PharmaHorse IZ NAŠE BUTIČNE PONUDBE ZARADI SPREMEMB ASORTIMAJA TRENUTNO NISO DOBAVLJIVI. HVALA ZA RAZUMEVANJE!

Z veseljem vam odgovorimo na vprašanja! info@ookami.si

Naročniki na revijo prejmejo brezplačno poštnino.

Opis

Uporaba:

Laneno olje je tudi naraven vir med 50-60 % omega-3 maščobnih kislin, ter do 17% omega-6 maščobnih kislin, ki skupaj služijo kot naravni antioksidant. Je dober vir prehranskih vlaknin, mangana in vitamina B1.

VEČ O DODATKIH LAHKO PREBERETE V VETERINARSKEM PRISPEVKU.

Kakovost sestavin

JerdaPharma BV proizvajalec vzdržuje enak kakovostni standard za produkte namenjene živalim kot za produkte namenjene ljudem. Sestavine se po kakovosti ne razlikujejo od tistih za človeško uporabo, kljub temu pa je doziranje in moč produkta skrbno prilagojena glede na posamezno žival, zato je potrebno dosledno upoštevati navodila za uporabo in dotično žival.

Sestava
Hladno stiskano deviško laneno olje100% čisto

Navodila za uporabo:

Poni (± 300 kg) 30 ml / dan

Konj (± 600 kg) 60 ml / dan

Nad 600 kg 90 ml / dan

Dodatek se lahko umeša k dnevnemu obroku.

Transparentnost in čistost produktov

PharmaHorse produkti ne vsebuje nobenih dodanih sladkorjev ali sladil, aditivov ter ojačevalcev arome. Veliko proizvodov na tržišču sladkorjev nima navedenih kot sladkor, pač pa kot dekstroza, saharoza, grozdni sladkor, jabolčna aroma ipd. PharmaHorse se polnilom, ki bi imeli potencialno neželjeni učinek, izogiba, sestavine pa so na embalaži skrbno označene.

Pomembna priporočila:

  • Navedene dnevne količine produkta se ne sme preseči.
  • Krmni dodatek ni zdravilo in ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano.
  • V primeru zdravstevnih težav ali sočasne uporabe z zdravili se posvetujte z veterinarjem.
  • Proizvod je potrebno hraniti v nepoškodovani embalaži v suhem, temnem, hladnem prostoru.
  • Rok uporabe je odtisnjen na embalaži.
  • Shranjujte izven dosega majhnih otrok.

Dodatne informacije

TežaNi na voljo
Pakiranje

1L, 5L, 10 L

*Na ŌKAMI portalu si prizadevamo vzdrževati podatke o izdelkih in storitvah tekoče in kar se da preverjene. V kolikor pride do nepredvidenega roka dobave, spremembe cene ali lastnosti izdelka, bomo preko elektronske pošte kupca o tem tudi obvestili in po potrebi omogočili odstop od nakupa v skladu s POGOJI POSLOVANJA. Zahvaljujemo se za razumevanje, družina ŌKAMI. 🐾💙👣*